Dualarda buluşmak dileğiyle...

"Google Chrome" un daha kullanışlı olması için

"Kullanıcılarına kullanım kolaylığı sunan Google Chrome’un geliştirdiği yeni eklentilerle  popülaritesini artırmayı sürdürüyor."


Web tarayıcınız Chrome da size zaman kazandıracak, işinizi kolaylaştıracak çeşitli gereksinimlerinize göre özelleştirebileceğiniz Google Chrome eklentileri ;

Seo Serp
Bu eklenti ile indexlenen ve backlink aldığınız sayfaları kontrol edebilir,  blogunuzun Alexa rankını öğrenebilirsiniz
Sosyal medyanın gücünün arttığı bu süreç dilerseniz aynı eklenti ile sosyal imleme sitelerindeki linklerinizi  kontrol edebilmeniz mümkün.
Chrome a eklemek için tıklayın.


Silver Bird
SilverBird sosyal medya kullanıcıları için kolaylık sağlayacak  Twitter hesabınızı açılır (pop-up) pencere aracılığıyla takip etmenizi sağlayan bir eklentidir.
SilverBird ile Twitter.com adresinden yaptıklarınızı  daha hızlı ve basit bir arayüz ile yapabilirsiniz.
Chrome a eklemek için tıklayın


Chrome Mail Checker:
Gmail gelen kutunuzu kontrol eden “Google Mail Checker” gelen e-postaları uyarı yoluyla size bildirecek  dolayısıyla gelen maillerinizden hemen haberdar olacaksınız.
Chrome a eklemek için tıklayın.

Capture - Annotate :
Bu eklenti ile ekranda seçilmiş bir alanın ekran görüntülerini yakalayabilir ya da kırpabilirsiniz.  Aldığınız ekran görüntülerine ise dikdörtgen,daire,çizgi veya metin şeklinde açıklamalar ekleyebilirsiniz.
PNG formatını da destekleyen bu eklenti ile  aldığınız ekran görünütüsündeki görünmesini istemediğiniz yerleri silgi kullanarak silmenizi sağlayan pratik kullanımlı bir eklentidir.
Chrome a eklemek için tıklayın.

Form Recovery (Form kurtarıcı)
Saatler boyunca çalışıp hazırladığınız  uzun blog yazınızın sonlarına gelmiş ve yazınızı yayınlamak üzereyken tarayıcınızın çökerse ya da elektrik kesilirse bu eklenti kurtarıcınız olacaktır.
Chrome a eklemek için tıklayın.



2 yorum:

  1. Bu ekllentiler browser ı yavaşlatmaz mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla eklenti kurmak tarayıcıyı yaaşlatır. Birkaç tane sadece en çok ihtiyaç duyduklarınızı browser a eklemelisiniz.

      Sil

Lütfen yalnızca konu ile ilgili yorumlar yazınız. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istedikleriniz varsa iletişim formunu kullanın.
Yorumlarınız denetlendikten sonra yayınlanacaktır. İsimsiz yorumlar artık yayınlanmayacaktır.