Dualarda buluşmak dileğiyle...

Diet Manager 2.05 Türkçe | Mobil Zayıflama Programı

diet manager türkçe,ö diet manager tr, diaet manafer 2.05 tr, diet manager 2.05 tükçeleştirilmiş, dietmanager, diet manager v2.05


Diet Manager 2.05 programı sizin profilinize göre bir diyet planı oluşturuyor. Bu program sayesinde günlük kalori alımınızı ve kalori harcamalarınızı kayıt altına alıyorsunuz. Size farklı hızlarda zayıflama imkanı sunuyor ve buna göre hedeflediğiniz kiloya tahmini kaç günde ulaşabileceğinizi hesaplıyor.
"Diet Manager" sizin menajeriniz olarak yaşınıza, boyunuza ve metabolizma hızınıza göre size en uygun planını oluşturuyor. 900 çeşit besin ve çeşitli sportif aktiviteleri var. Besinleri ve yaptığınız sportif aktiviteleri günlük cetvelinize ekliyorsunuz. Bu verilere göre günlük alınan kolori otomatik hesaplanıyor. Eğer belirlediğiniz kalori sınırını aşarsanız tabloda kırmızı renkte görünüyor. 

Zayıflamak için güzel bir program olduğunu düşünüyorum. Türk yemeklerini besinlere eklemeniz için excel oluşturdum. Beslenme tarzınıza göre istediğiniz besinleri eklersiniz... Türkçeleştirme bana aittir.

Skydrive dan İndir
Maxicep üyesiyseniz giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak direk indirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca konu ile ilgili yorumlar yazınız. Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istedikleriniz varsa iletişim formunu kullanın.
Yorumlarınız denetlendikten sonra yayınlanacaktır. İsimsiz yorumlar artık yayınlanmayacaktır.